3 nemme måder at få motion ind i hverdagen på

Vi bør alle motionerer mere, end vi gør i forvejen, men vi lader os ofte stoppe af dårlige undskyldninger som for eksempel manglende tid. Netop derfor snakker vi her om 3 nemme måder, hvorpå du kan få mere motion ind i hverdagen.

Tag cyklen på arbejde

En god måde at sørge for, at man får mere motion i hverdagen, er, når motionen bliver til en naturlig del af den. Det er derfor en god ide at tage cyklen så meget som overhovedet muligt, når du skal transportere sig selv rundt i verden – som for eksempel når du skal frem og tilbage på arbejde hver dag.

Gør det til en vane at tage cyklen frem for at gribe ud efter bilnøglerne. Og sving dig op på cyklen og kom afsted før din hjerne overhovedet når at registrere, hvad det er der foregår.

Afslappende Iyengar yoga 

Nogle gange kan motion også være kilde til en stor form for afslapning i vores hverdag, og du kan dermed se din motion som en vigtig investering, ikke kun dit fysiske, men også dit psykiske helbred. En god rutine med rolig og afslappende Iyengar yoga kan for eksempel være lige præcis det, du har brug for, for at falde ordentligt til ro i kroppen efter en lang arbejdsdag.

Sørg for, at der er ingen på et værelse i dit hjem med døren lukket og låst, og kom i gang med Iyengar yoga. Fortæl eventuelt andre i en husholdning, at du lige nu ikke skal forstyrres, fordi du laver Iyengar yoga. 

Aftenløbeture

Mange af os oplever, at vi har svært ved at falde i søvn om aftenen. Noget der kan hjælpe os med det er blandt andet, hvis vi sørger for at tage en løbetur, lige før vi lægger os til at sove.

En godaften løbeture kan være lige præcis det, du og din krop har brug for, så du nemt kan falde i søvn, når du lægger hovedet på puden om aftenen. 

Leave a Reply