Billige tørklæder købes på nettet

Og sådan begynder det, den her historie, som så mange andre historier, med en scene af konflikter i en pulserende studieby, ingen penge og ingen tørklæder og den umulige kærlighed. Mens jeg i min vildrede sidder der i Barcelona uden penge og med tørklæder, ringer min anarkistiske ven Robert til mig på Skype.

Historie om Pashmina tørklæder

Han fortæller, at han er havnet i Jordan, hvor han er projektleder på et stort projekt sammen med den kendte amerikanske filminstruktør Michael Jordan og den jordanske prinsesse pashmina. Han siger, at jeg da bare skal komme til hovedstaden Amman, hvor de holder en kæmpe international konference omkring permakultur og faktisk også tørklæder som er det de kalder Large-scale-ecological-restoration – går ud på at skabe gromuligheder for pashmina tørklæder og vegetation i ellers døde ørkenområder. ”Vi har masse af tørklæder”, siger han. Så kan du skrive dit speciale om alle vores tørklæder, læs her. Det bliver helt vildt! Vi skal nok finde nogle royale penge til din billet. Jeg bestiller en billet til Israel og flyver allerede om fredagen op til påskeferien. Jeg mellemlander i Istanbul lufthavn. Hver gang jeg er i transit her, så møder jeg altid nogle magiske mennesker. Denne gang snakker jeg med en smuk danserinde hele natten. Hun hedder pashmina og bor i Tel Aviv, og fortæller mig, at pga. påsken, så er meget af den offentlige trafik begrænset. Men hun har venner, som jeg kan få et lift af noget af vejen til den jordanske grænseovergang. Jeg har på det her tidspunkt intet planlagt udover, at jeg bare skal møde op i Amman samme eftermiddag til den store internationale konference om tørklæder, Robert har oplyst mig. I Tel Aviv ringer min nye veninde Ayelet hurtigt til en mand, som jeg kan få et lift af.

Leave a Reply