Bogføring hos en marskandiser

 

Men så kommer vi til en helt anden gruppe i  samfundet. Han eller hun går under mange navne. Det kan være en loppehandler,  en marskandiser en brugt- ting pusher. Det er altså en person,  som ikke arbejde med bogføring på den traditionelle måde, som vi måske kender  det i den beskyttede verden. Det er mennesker, som laver en anden form  for bogføring, alternativ, om man vil. De har altid styr på tingene,  men det ligger oppe i deres hoveder. Når de så bliver kontaktet af  SKAT, har de det hele parat, og SKAT kan ikke gøre noget som helst.  De ved ikke, hvordan de skal takle denne bogføring, som foregår oppe  i hovedet. Det er mere end de magter. Derfor er det altid så interessant  at handle med en marskandiser. De har altid de vildeste historier om,  hvordan de nogle gange laver deres bogføring. Læs mere om det. Klik her!

Hvem laver ordentlig bogføring?

Jo, det gør de mennesker, som har styr på det,  og dem som arbejder med bogføring til dagligt, hvor de skriver tallene  ned. Det kan f.eks. være revisorer, advokater eller jurister. De er  nødt til at have fat i den lange ende, når det gælder bogføring.  Man skal kunne stole på dem. Det vil de virkelig gerne, at man kan.  Det kan godt være, at jobbet et lidt kedeligt, men der er gode penge  i at lave god bogføring. På den måde kan de lave et godt arbejde  og fortjent holde en lang og rar ferie. De har måske regnet den ud.  Det er måske det, det hele handler om. At arbejde lidt og have meget  fri. Så komme man altså utrolig langt i systemet. Og på den anden  side set, så det kan jo lige frem være, at der er nogen, som virkelig  holder af at lave bogføring, og så er det jo lige pludselig en win  win situation for alle parter i sagen, der skal ha’ lavet ordentlig  bogføring.

One response... add one

Vores firma arbejder bl.a. med bogføring, og det er et must i dagens Danmark at have styr på netop denne del, da man ellers kan få store problemer med skat. Mange iværksættere starter selv med at lave deres regnskab, men som ordrene begynder at hobe sig op, da svinder tiden til også at lave regnskabet, der kommer bogholderen ind i billedet.
– Og behøver ikke at koste en formue, at få ordnet sit regnskab –

Leave a Reply