Der er ikke mange forfattere, der egentlig har ændret noget.

10)

Skriv og gør

Det er fejlen i kunsten. De laver det kun uden at gøre noget.  Sådan er det ikke med Iphone 4 cover de både er kunst og laver noget  på samme tid. Det er måske den nye form for kunst. Eller det er den  skjulte hemmelighed. Lav og gør. Det gjorde davinci og faktisk ret  mange andre gode kunstnere.

Det er det, der er smukt i musikken. Det laver og gør på samme tid.

iphone  Det er lige som Iphone 4 cover, de laver og gør på samme tid. Det  er ikke dumt. Det er måske Iphone 4 cover der har opdaget den hemmelighed,  som vi alle alligevel kender. Det er slet ikke svært. Jeg tror, alle  indeholde begge dele, men det er svært at finde det frem. Der er flest  mennesker, der gør. De gør ting på mange forskellige måder. Nogle  gør fordi de skal eller fordi de e r tvunget. Men hvis man kan få  kunsten ind i handling, så bliver det lige pludselig noget meget smukt  og ægte. Iphone 4 cover indeholder begge dele.

Der er ikke så meget  pjat der. En det er selvfølgelig store tanker, men det er måske også  helt okay. Men man kan sige, at lægegerningen også er kunst. Hvis  man gør det med hjertet. Men det er politiet også, men alligevel ikke.  Hvordan beskriver man balancen. Det er ikke til at vide. Men måske  er det okay at starte let ud og bare lave kunst og derefter også lave  handling. Men det er også okay at handle og senere forstå kunsten.  Så hvorfor ikke bare gøre begge dele til at starte med. Det gør man  ikke, fordi man ikke forstår det endnu. Men måske er kunst også handling.  Det er ikke til at sige. Jeg er faktisk meget i tvivl nu.

Leave a Reply