En ny emhætte

 

Jeg synes, der burde opfindes noget nyt, som skulle  have den funktion som emhætten hidtil har haft med at samle røg og  damp fra madlavning og transportere det væk fra indeklimaet i et hus.  Denne nye opfindelse skulle gøre, at et nyt produkt skulle erstatte  en emhætte, og at man ikke længere skulle kunne finde  emhætter rundt om i det danske land.

Det kræver en ide, og et design.  Og ideen skal bare være så god, at så lidt som en enkelt virksomhed  ønsker at producere den, og at en enkelt lille kundeskare vil købe  produktet udledt af den. Folk vil gerne være med på beatet. Når den  nye emhætte bliver populær, vil folk derfor også gerne være nogle  af de første til at købe denne nye opfindelse.

De vil være det vi  i moderne forretningssprog kalder first-movers. Dem der går et skridt  foran de andre. Dem der tænker selv, og dem der ikke bare gør det  samme, som alle andre ville have gjort, og som generationer og atter  generationer før dem, har gjort det. Det er denne trend i samfundet,  som den nye emhætte skulle ride på en bølge af. Det er denne trend,  som gør, at produktet kan populariseres.

Leave a Reply