parkeringsplads

Er du træt af at folk udnytter din parkeringsplads?

Det kan være, at du ejer en forretning, en virksomhed eller et firma, som er et sted, der har tilknyttet en parkeringsplads. Denne er gratis at bruge, således det er sikret, at dine ansatte og dine kunder altid har let ved at komme frem til dig.

Det er nemlig en god service at udbyde, og det er helt sikkert også noget, som der dagligt bliver sat pris på – det har dog også én ulempe. Og det er dem, der misbruger din parkeringsplads og ikke har noget med din forretning, din virksomhed eller dit firma at gøre.

Dine pladser er til dine kunder og ansatte

Det er nemlig ofte en mangelvare, når det kommer til gratis og ledige parkeringspladser, og derfor bliver alle dem, som det er mulige at komme til, anvendt. Det betyder, at du sikkert tit oplever, at mange af dine pladser er fyldte, og det er på trods af, at der hverken er kunder eller ansatte i butikken. Og måske har du også forsøgt dig frem med kiltning, der fortæller, at parkeringspladserne er forbeholdt enkelte personer – alligevel bliver det ikke respekteret. Og så må du tage andre midler i brug, hvilket heldigvis også er muligt.

Få hjælp fra et parkeringsselskab

Du skal bare tage et kig online på de mange gode muligheder, der byder med et parkeringsselskab, som for eksempel Parkforce, du kan læse mere om her. Med hjælp fra et parkeringsselskab sikres det, at det kun er de folk, der er relevante for dig, der bruger dine parkeringspladser. De skal nemlig for eksempel have en bestemt seddel i vinduet udleveret af dig, der fortæller, at de har ret til at holde på pladsen, ellers kan det udløse bøder. Du kan evt. gøre det muligt for andre også at bruge pladserne, hvis de betaler for det.

Leave a Reply