Her den anden dag købte jeg stevia

Dette indlæg omhandler hvorfor jeg valgte at købe  stevia, og om at os danskere generelt spiser alt for meget sukker i  hverdagen.

Det skal altså ingen hemmelighed være at jeg  her den anden dag indkøbte stevia til mit private forbrug, da jeg har fået at vide af min kostvejleder  at jeg spiser alt for meget sukker, og dette betyder altså at jeg bliver  nødsaget til at erhverve mig stevia, for lettest muligt at kunne skære  ned på mit forbrug af det hvide sukker stas.

steviaFor lige at vende tilbage til hvad dette indlæg egentlig  omhandlede så kan jeg fortælle at jeg her den anden aften var  i byen med en masse venner, og heriblandt med min kostvejleder. Det  var på denne bytur at mig og mine venner kom nærmere ind på  at os danskere har et alt for stort forbrug af sukker. Herefter valgte  min kostvejleder at fortælle hele banden at hun blandt andet havde  spottet at jeg havde et alt for stort forbrug af sukker, og dette bevirkede  at jeg fik alt for mange kulhydrater i mit system, som også indirekte  bevirkede at jeg indtog alt for meget energi, hvilket i sidste ende  var skyld i at jeg var en smule overvægtig. På en måde følte  jeg mig stukket i ryggen, fordi jeg troede at hun ville være lidt mere  fortrolig om sådanne ting, men åbenbart ikke. Der er ingen tvivl om  at jeg nok ikke behøver at tage det så tungt, men det resulterede  altså i at jeg har erstattet det hvide sukker halløj med stevia,  da det åbenbart er den mest naturlige og letteste måde at droppe sukkeret  på.

Denne artikel omhandlede netop det at udskifte kulhydraterne  for sukkeret med det føromtalte produkt.

Leave a Reply