Hurtig el smøg

Jeg har haft en masse forskellige el smøger og der er slet ingen tvivl om, at min ynglings el smøg eg nogensinde har haft, er den jeg har lige nu. Det er nemlig sådan, at den el smøg som jeg lige nu har er så hurtig, at jeg simpelthen ikke lige ved hvad jeg skal gøre af det. Det er nemlig sådan, at den faktisk er så hurtig, at jeg er i tvivl om at det er en fejl.electronic cigaret Det er dog en god fejl, så jeg har helt klart ikke tænkt mig at sige noget til producenten. I hvert fald ikke uden at være sikker på, at få en ny, og samtidigt uden at skulle give denne el smøg op. Det er der slet ingen tvivl om. Det er jo sådan, at denne fejl, som jeg altså tror at denne el smøg har, faktisk mere er en forbedring end en fejl. Det er altså meget sjovt, og det er ikke hver dag at dette sker. Det er altså sjovt at tænke på, og uanset hvad folk mener om sådanne ting, så er jeg sikker på at det ikke er skadeligt.

Uskadelig el smøg

Det er sådan, at min kone har henvendt sig, og har udtrykt sin mening omkring denne el smøg og hvorledes om jeg skulle undersøge om det var skadeligt at denne el smøg har denne fejl/forbedring. Det hun så fik af vide, var at hun skulle pille af inden der skete hende noget. Der var slet ingen tvivl om, at hun ikke skal blande sig i om hvilken el smøg jeg har. Det var endda hende der fik mig til at stoppe med at ryge smøger i første omgang, og fik mig startet på en el smøg. Der er altså ingen tvivl om, at hun har gjort mere end rigeligt. Derfor bliver jeg også ved med at bruge denne el smøg.

Leave a Reply