Husker du også at bruge dine penge på noget sjovt?

Det er klart, at man har flere muligheder, når man har penge på kontoen. Det er også klart, at der er nogle ting, som man altid må bruge penge på. Dette er f.eks. ting som husleje, mad og andre faste udgifter. Du har forhåbentlig også et rådighedsbeløb hver måned, som du kan bruge på det, du vil. Det kan være, at du har en rutine med, at du sætter nogle penge ind på en opsparing hver måned. Det er også meget fornuftigt, men husker du også nogle gange at bruge dine penge på noget sjovt?

Du skal huske at leve
Det kan f.eks. være, at du ikke helt ved, hvad du skal få din sommer til at gå med i år. Det kan være, at du havde tænkt, du skulle på ferie, men det er noget, du har aflyst, fordi du ikke kan overskue det i forhold til Corona. Sådan er der nok mange, der har det lige nu. Det betyder sikkert også, at du har lidt ekstra penge, fordi du ikke har skullet bruge dem på en ferie. Det er meget fedt, at man har muligheden for at få lidt ekstra penge ind på opsparingen, men man skal også huske at leve lidt for sine penge, ellers giver det ikke så meget mening.

Dette kan du købe til sommer!
Det kan f.eks. være, at du skal vælge at investere nogle af dine penge på at købe et sup board. Du kan få virkelig mange timers sjov på et sup board, og det kan godt være, at det kræver lidt øvelse, men det er også en del af det. Det kan være, du også skal overtale nogle af dine venner til, at de også skal have et sup board? Så kan I virkelig få det sjovt sammen til sommer!

Leave a Reply