Indkøb til sommerhuset

 

Jeg var  forleden i sommerhus med min kæreste, og vi havde beslutte os for at  tage ud at fiske, men der var ingen af os der havde noget fiskegrej.  Vi valgte derfor at undersøge markedet og se om det var muligt at leje  lidt fiskegrej i en dag eller to. Det var ikke rigtigt muligt at leje  fiskegrej, så vi besluttede derfor at købe noget fiskegrej til mine  forældres sommerhus, så de også kunne få gavn af det i fremtiden,  for det er jo altid rart med lidt fiskegrej i huset, og det skulle eftersigende være så fredsfuldt at tage  ud og fiske, hvilket også var grunden til at min kæreste og jeg, nu  var på vej ned i den lokale fiskeri butik, for at få handlet lidt  fiskegrej ind, så vi kunne komme på vores romantiske fisketur.

Vi  havde begge glædet os meget, og fortalt historier med at jeg eller  hende ville fange den største fisk, der nogensinde er blevet fanget  i denne havn. Sådan gik det selvfølgelig ikke, men vi havde haft meget  sjov med det.
kystfluer
Da vi ankom til fiskeri butikken og gik ind, blev vi begge  noget overrasket over prisen på fiskegrej. Jeg havde godt regnet med  at det var en dyr hobby, og vi kunne da også nemt få fiskegrej i den  prisklasse vi havde regnet med, men der var stadig nogle ekstremt dyre  fiskestænger i en prisklasse, jeg slet ikke havde regnet med, og jeg  syntes såmænd bare at det var en smule komisk, at have så dyrt fiskegrej  i sådan en lille sommerhus by som denne by nu engang var. Ikke desto  mindre udvalgte min kæreste og jeg noget fiskegrej vi syntes var passende  og til en passende pris og tog derefter ud at fiske. Vi fangede begge  et par småfisk, men det vigtigste var at vi begge havde haft en rigtig  hyggelig dag, og aftalte at gøre det igen dagen efter.

Leave a Reply