Jeg er kommet på den ide, at vi skal have et pillefyr herhjemme

pillefyrNu har jeg bestemt mig for, at jeg gerne vil have, at vi får et pillefyr. Jeg er bevidst om, at det ikke vil være min beslutning alene, om vi skal have et pillefyr eller ej, og derfor så gælder det om at have argumenterne godt på plads, når jeg skal tage snakken op med min kone. For jeg har nemlig slet ikke nævnt det over for min kone endnu, altså at jeg håber, vi kan blive enige om at få et pillefyr, fordi jeg har en ide om, at det vil optimere mine chancer for at få min vilje, hvis jeg bringer emnet op på et strategisk godt tidspunkt. Det som jeg selvfølgelig håber på er, at hun bare vil overgive sig med det samme, eller måske endda vil synes, at det vil kunne være en god ide med sådan et pillefyr. Uanset hvad, så må jeg forsøge at spille mine kort rigtigt, så min kone vil komme med på ideen hurtigst muligt.

Jeg er så seriøs i min sag, at jeg allerede har kigget på et specifikt pillefyr

Jeg har fundet et pillefyr, som jeg synes kunne være interessant for os, altså for mig og min kone. Dette pillefyr, som jeg finder en del interesse i, det er http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm. Jeg synes dette vil virke som et godt pillefyr, som lige passer ind til vores behov her i familien. Selvom, det er jo egentlig svært at sige lige hvad vores behov vil være på dette område, da ingen af os jo nogensinde har været i nærheden af et pillefyr før. Men her må jeg så arbejde ud fra min intuition, og nu har jeg altså sat mig i hovedet, at jeg synes, at vi skal have et pillefyr.

Leave a Reply