Min mor blev ikke glad for den autolift jeg gav hende

 

Her den anden dag så havde min mor fødselsdag,  og som den mekaniker engagerede person jeg er, så købte jeg selvfølgelig  en autolift til hende. Først og fremmest synes jeg  at det var utroligt komisk, for min mor er en meget eksklusiv person,  som aldrig nogensinde har rørt en bil, i hvert fald ikke noget der  har med mekanik at gøre. Derfor følte jeg at det var den perfekte  gave, fordi den altså også på samme tid var lidt provokerende. Den  kostede heldigvis kun omkring titusinde kroner, og derfor følte jeg  at det kun var et lille greb i lommen. Det endte med at jeg fik denne  autolift , fordi min moder sagde hun ikke gad at have den.

Faktisk laver  jeg lidt sjov med jer, for jeg havde en backup gave, da jeg i forvejen  ved at hun altid giver gaver hun ikke gider at have tilbage. Så jeg  fik den autolift jeg længe havde drømt om, og til min mor gav jeg  altså en backup gave – Kan du gætte hvad denne gave var? Det kan  du sikkert ikke, så kan jeg jo heldigvis fortælle dig at det er en  Gucci taske. Min moder elsker åbenbart Gucci mærket, selv personligt  går jeg ikke særlig meget op i mode, for helt ærligt, så synes jeg  måske det er lidt spild af mange penge.

Helt seriøst så ville jeg meget hellere have  en autolift end tøj for samme beløb. Jeg tror nok jeg gav omkring  femtusinde kroner for den taske jeg gav min mor, og du kan altså  næsten få en fin autolift for dette beløb. Hvis du lige tilføjer  et par tusinde kroner, så kan du helt sikkert finde en brugt autolift  til det beløb, også kan man altså let lige sammenligne  de materialistiske goder. Alle mine mekaniker venner synes det samme  som mig i lige præcis dette tilfælde, nemlig at de også hellere  ville have en autolift end en gucci taske.

Leave a Reply