Min mormor skulle flytte i plejebolig og ville derfor gerne have solgt sit hus.

Hun havde ikke behov for det længere siden hun skulle flytte, men hvad hun derimod ville få behov for, var en god ejendomsmægler. Min mormor kendte intet til ejendomsmæglere og det havde været min morfar som i sin tid ordnede alt i forbindelse med deres boligkøb. Hun bad min far og min onkel om hjælp til at finde en ejendomsmægler hun kunne stole på. De kontaktede nogle forskellige mæglere for at finde en som var netop det, min mormor havde behov for.

Min onkel sad også og søgte efter boligsalg på internettet og fandt http://minbolighandel.dk. Han læste deres profil og hvad de kunne tilbyde hvorefter han besluttede sig for at kontakte dem. Min onkel og mægleren kunne hurtig blive enige om vilkårene omkring boligsalg. Da han præsenterede deres tilbud for min mormor var hun solgt. Hele familien kunne hjælpe til med boligsalg, hvor de kunne deltage aktivt i salgsprocessen og det ville ikke koste min mormor ret meget at få solgt sin bolig gennem denne mægler.

Familien besluttede sig derfor at kontakte mægleren igen og få solgt mormors bolig gennem dem. Hele salgsprocessen var positiv og gennemskuelig, og det at familien kunne deltage aktivt i boligsalget, var en rigtig god ting. Vi ville være sikre på at min gamle mormor ville få den helt rigtige pris for sit hjem og at hun kunne leve trygt fremover. Hele familien var meget tilfredse og glade da min mormor fik sin bolig solgt for den pris de havde forventet, ikke mindst for den dygtige professionelle service som ejendomsmægleren kunne give os undervejs. Min mormor er nu rigtig glad og nyder sine dage i hendes plejebolig og hun ved, at de nye købere er rigtig glade for deres nye hjem.

Leave a Reply