På hvilken måde stopper en sæbedispenser med sensor bakterier

 

I denne subjektive videnskabelige artikel baseret  på informationer indsamlet via brugergeneret data, vil jeg komme  nærmere ind på hvad en sæbedispenser kan gøre for dit hjem eller din virksomhed i forhold til en sund og  miljørigtig bekæmpelse af bakterier. Det er nemlig ingen hemmelighed  at der faktisk hvert år er mennesker som dør på grund af den ene  eller anden betændelse, som i sidste ende måske har været forårsaget  af netop bakterier. I dette indlæg vil jeg altså blandt andet kommer  over det jeg skrev lige før, og også fortælle om hvordan bakterier  ophober sig på toiletter, og hvorfor de egentlig gør dette. Derudover  vil jeg komme nærmere ind på hvordan et ideelt og bakterie frit toilet  ser ud.
sæbedispenser
Først og fremmest er det vigtigt at komme nærmere  ind på hvordan og hvorfor bakterier er et velkendt fænomen på  toiletter landet over. Det er jo netop fordi at os mennesker og danskere  går på toilettet oftest for at enten vaske hænder fordi de er  beskidte, eller fordi vi skal på toilettet og tømme hvad vi nu skal  tømme. Ved møde med toiletdøren kommer der først og fremmest almindelige  bakterier på døren, og efter vi har været på toilettet kommer der  jo endnu flere bakterier på døren.

Derudover kommer der også bakterier  på den fysiske sæbe eller sæbedispenseren inden vi overhoved har  fået vasket hænder, det samme gælder for den sags skyld vandhanen.  Dette er altså årsagen til at det mest ideelle bakterie fri toilet  har både en sæbedispenser med sensor og en vandhane med sensor, så  man ikke behøver at komme i kontakt med disse. Hvis man vil gå endnu  mere op i et bakterie frit miljø, så skal man eventuelt også installerer  døre med sensor som automatisk åbner og lukker, men det er måske  lidt overdrevet.

Leave a Reply