Sådan kan en kontorstol påvirke produktivitet

Vidste du, at en dårlig kontorstol kan påvirke din virksomhed negativt? Det er nemlig vigtigt for både dig og dine ansatte at sidde godt i arbejdstimerne. En dårlig stol kan påvirke alle aspekter af ens liv negativt, så det er helt vitalt, at alle har en stol, som er god for deres krop.

Det fysiske

Hvis man har en dårlig stol, kan det få seriøse problemer for ens krop. Du sidder jo trods alt i den stol i timevis stort set hver dag. Hvis du sidder skidt, kan du risikere at opleve smerter i ryg, lænd, skuldre eller nakke. Disse smerter vil formentlig kun blive forværret ved fortsat brug af stolen. Derudover holder smerterne sig jo ikke inden for arbejdstiden; de kan mærkes hele dagen, og de kan gøre det svært at falde i søvn. Smerter og søvnunderskud er langt fra opskriften på den effektive og glade medarbejder. Hvis du gerne vil have gode kontorstole til firmaet i stedet for, kan du tage et kig på denne side.

Det mentale

En dårlig stol kan også påvirke en rent mental. Hvis man først begynder at opleve smerter, kan det være meget distraherende, hvilket gør en mindre produktiv. Hjernen vil begynde at associere smerterne med kontorstolen, og dermed med arbejdet, og det vil skabe nedsat arbejdslyst. Det er hårde konsekvenser, der nemt kan undgås med den rette stol. Det kan også hjælpe med et hæve-sænkebord, så man ikke behøver at sidde ned hele dagen. Du kan finde sådan et bord lige her.

Sid godt, arbejd effektivt

En god siddeplads leder til mere produktivitet, trivsel og generel livskvalitet for både dig og dine ansatte. Der er ingen af jer, der har lyst til at opleve de konsekvenser, der kan forekomme ved en dårlig kontorstol. Prioriter jeres helbred og invester i gode kontorstole; det vil være det hele værd.

Leave a Reply