Undersøg muligheder for legepladser

Der er altid mange muligheder, når man skal vælge at lave en legeplads, og der er faktisk mange forskellige former for legepladser. Det er altid vigtigt at have for øje, og jeg skulle forleden bestemme mig for hvilken en jeg ville have. Det viste sig også, at være langt sværere end jeg havde regnet med, og det hang jo virkeligt sammen med, at der var mange forskellige legepladser at vælge i mellem. Samtidigt så skulle jeg jo vælge mellem legepladser der er til mine børn, som desværre endnu er for unge til at bestemme sådanne ting. De tænker kun på farver og andre slags. Det dur jo slet ikke, og det er altså også grunden til, at jeg virkeligt havde svært ved at regne ud, hvad der rent faktisk var af muligheder med de forskellige legepladser, og det var altså også derfor, at det var mig som faren til børnene, der skulle bestemme mellem de mange forskellige legepladser og ikke mindst hvad de skulle indeholde.

Indholdet i legepladser

Det er jo ikke lige til at vide, hvad man kan bruge de forskellige legepladser til, og det var altså også derfor, at jeg virkeligt havde svært ved at regne ud, hvad der rent faktisk var af muligheder for mig. Det var ret fedt, og jeg ville da virkeligt også ønske, at det snart var gået op for mig, hvilke legepladser jeg skal sammensætte. Det er jo noget helt andet, at jeg ikke nødvendigvis behøver at vælge en bestemt legeplads, jeg har muligheden for at sammensætte de amnge forskellige legepladser. Det vil jeg utroligt gerne, og det er sådan set også grunden til, at det er nødt til at gå op for dig, hvad mulighederne er, og derfor vil jeg til hver en tid, også ønske at jeg havde sat min kone til det.

Leave a Reply