Vicevært og ejendomsservice?


Vicevært og ejendomsservice hænger rigtig godt sammen, men hvad indeholder hele dette ejendomsservice og vicevært egentlig?

Hos gladejendomsservice.dk tilbyder de ejendomsservice i København.

 

Ejendomsservice5Udtrykket ejendomsservice er efterhånden godt slidt. Det bruges vidt og bredt af forskellige brancher, og derfor er det også blevet godt udvandet med tiden. Derfor er det kun rimeligt at spørge…

 

Hvad er ejendomsservice?

 

Kort fortalt vedrører ejendomsservice de vedligeholdende opgaver der hver uge, året rundt, udføres på jeres ejendom. Det kan være alt fra trappevask til håndtering af varmeanlæg. Der er dog forskel på at være vicevært eller gårdmand og blot udføre ejendomsservice. Herunder finder du et udsnit af de opgaver Glad Ejendomsservice tilbyder:

 

Der tilbydes vask af trapper.

Der tilbydes vask af vinduer.

Rengøring af fælleslokale, gårdtoilet og lignende

Der tilbydes vask af udslamning af varmtvandsbeholder og andet lettere håndtering af varmecentral.

Der tilbydes aflæsning af måleenheder.

Der tilbydes vedligeholdelse af gårdanlæg.

Der tilbydes vedligeholdelse af fortov.

Der tilbydes vedligeholdelse af grønne områder.

Der tilbydes udskiftning af batterier i brandalarmer.

Der tilbydes udskiftning af pærer.

Der tilbydes rens af tagrender og nedløb.

Der tilbydes glatførebekæmpelse.
Som du kan se drejer det sig om ren vedligeholdelse. Ønsker du at føje flere opgaver til listen, skal du over i deres billige viceværtløsning. En vicevært varetager nemlig flere og andre opgaver, herunder tilsyn mv.

De har specialiseret sig i gårdmandsløsninger. Samarbejdet mellem deres gårdmænd og gartner giver et stærkt resultat, som sørger for at de gårde de passer, altid viser sig frem fra deres smukkeste sider.

 

Samtidig tilbyder de en god introrabat på hele 50 % på en ny, fast aftale. Det er da værd at tage med!
Det er bl.a. også det, der gør gladejendomsservice.dk så populært. Mange beboere er begyndt at benytte sig af vicevært, hvilket jeg også synes er et utrolig godt initiativ, og det er dejligt, at der er nogle der gider. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte dem på deres hjemmeside.

Leave a Reply