Hajmalle fisk (Pangasius) smager bedst som grillmad

Hajmalle fisk (Pangasius) smager bedst som grillmad

De færreste danske kokke vil i dag anvende Pangasius i køkkenet, til trods for at Hajmalle fisk i sandhed smager godt på grillen. Når alt kommer til alt, skyldes det dog hovedsageligt, at Pangasius kræver en del forberedelse, hvor det altså er langt nemmere håndtere en ørred eller laks. Uanet hvordan man vender og drejer sagen, er der altså ingen tvivl om, at Hajmalle fisken passer bedst til mindre forsamlinger, hvor man har tid til at forbedre Pangasius grundigt, inden man smider fisken på grillen, så den kan samle smagen af grill til sig. Det er altså en smagssag, hvordan man foretrækker sin Pangasius fisk, men de fleste fiskeelskere har altså også plads til hajmallen i maven. Det er altså sandt, som det er sagt, og der er altså derfor heller ingen tvivl om, at jeg ganske enkelt vil råde enhver til at overveje at finde en opskrift på grillet Pangasius online.

Opskrifter på Pangasius stiger i popularitet på nettet

Der er altså ikke den mindste tvivl om, at Pangasius udelukkende vil kunne findes i flere supermarkeder i fremtiden, og jo før man lærer at tilberede denne fisk korrekt, hvor før vil man altså også kunne servere fisk i store mængder til mændene i familien. Det er om noget en mulighed, der er værd at opsøge, da fisk i sig selv er en sund madvare, der desværre er forsvundet fra mange danske køkkener. Hajmallen er dog på vej tilbage på de danske borde, og det handler altså i bund og grund bare om at vide, hvor man kan finde en nem opskrift på Pangasius online. Der er dog ingen tvivl om, at man vil komme langt med en søgning på Google efter en opskrift på hajmalle fisk, da efterspørgslen om noget er vokset de sidste par år. Det er altså sket i takt med, at Pangasius er blevet billigere samtidigt med at opskrifterne er væltet frem på nettet.

Leave a Reply